Assalamualaikum dan Salam Sejahtera (amboi,, haha)

Post kali ni berkaitan dengan perhubungan kami warga Predominate95 atau selalu dipanggil dengan name chummel nye Predoss ,, haha..

Ramai jugak org tak tau , dan ade orang tau , begitu jugak orang yang nak tau mcm mana hubungan kami lepas skolah.. still sama mcm dulu atau da berlainan atau da makin MATANG ? haha

Kitorang masih sama ,, TETAP BISING , TETAP MULUT MURAI , TETAP KUAT MENGANJING , TETAP SUKA SAKITKAN HATI ORANG , dannnn pandai da bincang mnde yang tak patut dibincang.. haha

Memandangkan media sosial yang cukup luas tatkala ini (tq Cikgu Maisarah atas ayat ini) .. kitorg terus lah berhubung melalui Facebook , Twitter , Whatsapp , WeChat dan macam2 lagi lah..

Kalau fb ,, kitorg bincang pasal masalah dunia dan global sikit la, dan perkara2 yang mematangkan kami lah,, actually Bilal je .. haha

Fullscreen capture 1162013 110431 AM.bmp

kadang2 ,, kitorg bincang jugak pasal event2 prancangan kami .. haha.. (sorry dila ghani, separuh je mampu)

Fullscreen capture 1162013 103058 AM.bmp

dan kalau kat fb ni jugak, KUTAD adalah sorang yang aktif post video2 , terutamanya hantu la,, dan orang selalu support dia yang lain tak bukan SAPUAN MAHYUDIN

Fullscreen capture 1162013 110445 AM.bmp

ramai jugak yang tak tau … ni group official form,, ade dua lagi group yang mcam swasta la dan mcm certain2 je masuk .. haha

yang pertama ‘PD95 ConvOy Team’

Fullscreen capture 1162013 113704 AM.bmp

ni lah group yang aku maksud kan.. group ni ditadbir oleh Tuff dan Acab Ahye .. Tujuan group ni aku bagi Tuff bagitau.. Tuff bagitau sikit tuff utk apa group ni..

Fullscreen capture 1162013 113734 AM.bmp

haaaa.. tu lah tujuan dia.. haha

Group ni jugak la telah berjaya buat convoy ke Cherating tu,, nak tau baca post lepas2 ..

Fullscreen capture 1162013 113758 AM.bmp

tak nak bnyk2 .. seterusnya

Group ke2

‘Kelab Fotografi PreDominate95 (FotoPreDO)’

group ni si berfunction.. group ni bertujuan utk tangkap2 gamba kalau ade event2 form .. haha.. macam kat cherating tu ahli group ni berfunction jugak ..

Fullscreen capture 1162013 114934 AM.bmp

Fullscreen capture 1162013 114946 AM.bmp

haha.. tu je la kejayaan group ni…

… haha,, rasenye dah cukup pasal fb..

kita sambung Twitter plak ..

kalau kat Twitter biasalah kalau bab2 ngumpat, bab2 #throwback, mmang femes la,

bertambah kecoh kalau sorang start,, lepastu yang lain follow,, haha

antara scene yang smpat dirakamkan adalah seperti berikut :

Fullscreen capture 1162013 104837 AM.bmp Fullscreen capture 1162013 104856 AM.bmpFullscreen capture 1162013 121831 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121804 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121636 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121615 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121416 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121307 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 121252 PM.bmp Fullscreen capture 1162013 104856 AM.bmp

yang Whatsapp dengan WeChat mana ? Itu privatela sayang oi.. hahaha..

kalau ade mase nnti aku share kan mnde lain pulak..Terima Kasih membaca ..

Assalamualaikum ….😀